BREAKING NEWS

Om oss

Festivaler är glädje, sång, dans, musik och kärlek. Allt i en förpackning. Och vem har inte någon gång drömt om att starta en egen festival? På den här sajten får du bland annat tips på hur du går tillväga när du startar en egen festival. Det är mycket som måste ordnas, men det är fullt genomförbart. Alla våra stora musikfestivaler genom tiderna, från Hultsfredsfestivalen till Peace & Love har startas av ett gäng brinnande idealister utan några större tillgångar på fickan. Med hårt arbete och drömmar kan man komma långt.

Ett stort utbud av festivaler

Från norr till söder är vårt land fullt av festivaler under sommartiden. Det finns någonting för alla vare sig du gillar hårdrock, indiepop,electro eller country. Vi ger lite tips om intressanta festivaler och dessutom ser vi till att du inte glömmer det där mest oumbärliga när du ger dig av till festivalen. För dig som går i tankarna att starta en egen festivaler ger vi tips på hur ekonomin ska skötas och vad som måste ordnas rent praktiskt. Lite råd och inspiration på vägen helt enkelt.

Festa med omdöme

Vi hoppas att du får en fantastisk festivalsommar och önskar dig all lycka i vimlet bland nya människor, flödande alkohol och tunga spelningar. Glöm bara inte bort att vara rädd om dig själv och andra. Drick med vett och skydda dig och din partner så blir det här festivalåret säkerligen ett minne för livet. Ha det så roligt i festivalvimlet!