BREAKING NEWS

Hotell på Festival

Har du varit på festivaler så vet du kanske att det absolut vanligaste sättet att övernatt på dessa festivaler är i ett sunkigt, blött och illaluktande tält?

Måste det vara så? Är det en del av kulturen eller är vi på väg mot ett lite mer civiliserat boende även under festivaler? Vart än festivalen håller till så finns det garanterat ett visst utbud av alternativa boenden i form av vandrarhem för de mer ekonomiska eller kanske hotell för de med aningen större budget.

En festivalvistelse kan vara mycket påfrestande, sena nätter, mycket alkohol och dans gör att man känner sig som ett vrak på morgonen. Tänk då att dessutom vakna upp i ett tält utan frukost och det ända som finns att dricka är en avslagen öl. Men vad gör du? Du dricker ölen och går vidare.

Hur skulle det i stället vara att vakna upp på ett lyxigt spahotell med frukost inkluderat och kanske starta dagen med en spabehandling eller tvätta av gårdagens synder i ett varmt spabad? Låter detta som något för dig? I så fall bör du inför nästa festivalvistelse besöka spaweekendhotell, en webbplats som samlat spahotell över hela Sverige som du kan boka. Jag kan nästan garantera att det finns ett spahotell på just den orten du tänkt dig att festivala på.

Så varför inte slopa de sunkiga mornarna och dåliga sömnen och istället komma tillbaka till festivalen dagen därpå, fräsch och utvilad med en stadig frukost som gör att du kan orka en festival som pågår i en vecka utan att behöva sjukskriva dig i 2 veckor efteråt.

Jag själv har redan testat denna metoden och måste därför rekommendera ALLA att testa, du kommer aldrig mer att ta med dig ett tält på festival. Du är värd bättre nätter och mornar än så.

 

« »